Αθλητισμός|06.03.2023 10:35

Εκτός ΗΠΑ και πάλι ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς - Χάνει το Indian Wells και το Miami Open

Newsroom

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα έχει ούτε φέτος την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρώτο τουρνουά Masters της χρονιάς. Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο δεν πήρε την ειδική άδεια που είχε ζητήσει και έτσι δεν μπορεί να μπει στις ΗΠΑ, που ακόμα «υποδέχεται» μόνο εμβολιασμένους ταξιδιώτες.

Η αμερικανική ομοσπονδία τένις και οι διοργανωτές του US Open, πάντως έδειξαν την στήριξή τους στον Σέρβο σούπερ σταρ και στο αίτημά του να εισέλθει στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρά το γεγονός ότι δεν είναι εμβολιασμένος, ωστόσο δεν κατάφεραν κάτι.

Οι διοργανωτές του Indian Wells, ανακοίνωσαν την απόσυρσή του και έτσι Νο.1 του ταμπλό θα είναι ο Κάρλος Αλκαράθ και Νο.2 ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η εξέλιξη αυτή, βέβαια, σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα χάσει και το δεύτερο Masters της σεζόν, που θα διεξαχθεί σε περίπου δύο εβδομάδες στο Μαϊάμι (22/3).

Ο Νόλε χάνει τα αμερικανικά Masters για δεύτερη σερί χρονιά, αλλά το ευχάριστο είναι ότι από τον Απρίλιο οι ΗΠΑ θα ανοίξουν τις πύλες τους για τους ανεμβολίαστους, οπότε θα παίξει σε Σινσινάτι και US Open.

Σημειώνεται πως πέρυσι έχασε πέρυσι όλα αυτά τα τουρνουά, όμως κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν στην πρώτη πεντάδα και να επιστρέψει πριν μερικές εβδομάδες στο Νο.1!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τένιςειδήσεις τώραΗΠΑATP Miami OpenΚορονοϊόςανεμβολίαστοςΝόβακ Τζόκοβιτς