Αθλητισμός|08.03.2023 18:59

Σούπερ φιλικό της Εθνικής μπάσκετ με την Team USA πριν απ' το Μουντομπάσκετ!

Newsroom

Την πολυδιαφημισμένη και... ιλουστρασιόν εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας στη διάρκεια της προετοιμασίας της πριν απ' το Μουντομπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία το διάστημα 25 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου 2023.

Ουσιαστικά πρόκειται για ό,τι πιο δυνατό μπορεί να αποτελέσει σε φιλικό για την ελληνική ομάδα προτού ριχθεί στη μάχη του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Η ελληνική ομάδα θα λάβει μέρος σε τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 18 ως τις 20 Αυγούστου στο Άμπου Ντάμπι και θα αντιμετωπίσει πέραν των ΗΠΑ και την ισχυρή Γερμανία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του θα αναμετρηθούν με την Team USA στις 18/8, ενώ στις 19/8 θα παίξουν με τη Γερμανία, προτού κλείσει το τουρνουά με το παιχνίδι ΗΠΑ-Γερμανία στις 20/8.

Τη σχετική ανακοίνωση έκαναν το τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και η ομοσπονδία μπάσκετ των ΗΠΑ (USA Basketball). Προηγουμένως, η Ελλάδα θα δώσει άλλα δύο πολύ δυνατά φιλικά με τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς: στις 2 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθνική μπάσκετΠαγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAΕθνική ομάδαteam USAειδήσεις τώραΜουντομπάσκετΕθνική ΗΠΑΓιάννης Αντετοκούνμπο