Αθλητισμός|08.03.2023 21:48

Μόνιμος κάτοικος Λισαβόνας ο Βλαχοδήμος - Ανανέωσε με την Μπενφίκα μέχρι το 2027

Newsroom

Κάτοικος Λισαβόνας παραμένει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο 28χρονος διεθνής γκολκίπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το 2027.

Μια ημέρα μετά τον θρίαμβο επί της Κλαμπ Μπριζ και της μεγάλης πρόκρισης στους προημιτελικούς του Champions League, οι Αετοί ανακοίνωσαν τη συμφωνία των δύο πλευρών ως και τον Ιούνιο του 2027. Ο Βλαχοδήμος, τον οποίο αγόρασε η Μπενφίκα απ' τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 αντί 2,5 εκατ. ευρώ, έγινε αμέσως βασικός κι έπειτα από μια πενταετία στο Ντα Λουζ έχει αγωνιστεί 210 φορές με τη φανέλα του πορτογαλικού συλλόγου. Αν μάλιστα εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα έχει συμπληρώσει εννέα σεζόν στο Ντα Λουζ. 

Ο γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδας μιλώντας στο B TV δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Αισθάνομαι πραγματικά καλά, επειδή η οικογένειά μου κι εγώ απολαμβάνουμε τη ζωή εδώ. Γι' αυτό είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα παραμείνω στην Μπενφίκα» και πρόσθεσε: «Μέχρι στιγμής κάνουμε καλή δουλειά στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Νομίζω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε και την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Μαρίτιμο, όπου θα βάλουμε τα δυνατά μας για τους τρεις βαθμούς».

Οδυσσέας Βλαχοδήμοςειδήσεις τώραΜπενφίκα