Αθλητισμός|12.03.2023 21:15

Νίκη του Άρη με ανατροπή επί του ΠΑΣ Γιάννινα και πέμπτη θέση

Newsroom

Ο Άρης επικράτησε με ανατροπή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην πέμπτη θέση της Super League. Νταρίντα (26΄), Ματέο Γκαρσία (43΄) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (58΄) τα γκολ των γηπεδούχων, που είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από το τέρμα του Λιάσου (7΄).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» το Βικελίδης με τον Λιάσο να ανοίγει το σκορ στο 7'. Ο ΠΑΣ είχε και την τύχη με το μέρος του, καθώς τρία λεπτά μετά, έπειτα από προσπάθεια του Νταρίντα και επέμβαση του Παναγιώτη Τσιντώτα, η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι. Θέλοντας να εκμεταλλευτούν το momentum, οι παίκτες του Θανάση Στάικου πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Μορέιρα Μέντες πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Σιαμπάνη.

Οι γηπεδούχοι μετά το 20λεπτο κατάφεραν να... συνέλθουν. Kαι τα κατάφεραν. Στο 26' ήρθε η ισοφάριση, με το σουτ του Νταρίντα από το ύψος του πέναλτι (το τρίτο γκολ του Τσέχου μέσου). Οι Κίτρινοι πήραν ψυχολογία και στο 43΄ έκαναν την ολική ανατροπή με τον Ματέο Γκαρσία να σκοράρει για το 2-1.

Όλα τελείωσαν λίγο πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με τον Ράφαελ Καμάτσο να δίνει την ασίστ στον Καμαρά για το 3-1. Η ομάδα του Απόστολου Τερζή πήρε ψυχολογία ενόψει της έναρξης των πλέι οφ έχοντας επιστρέψει στην πέμπτη θέση, με τον ΠΑΣ να χρειάζεται απαραίτητα βαθμούς για να μην κινδυνέψει η παραμονή του στην κατηγορία.

Άρης: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ (89' Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Μπράμπετς, Νταρίντα, Πάλμα (89' Νταμπό), Πίρσμαν (76' Μαζικού), Καμαρά (89' Γκρέι), Καμάτσο (76' Ιτούρμπε).

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώντας, Σόρια, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Εραμούσπε (75' Μπορταγκαράι), Τζίμας (81' Σταματελόπουλος), Ριένστρα (90' Κύρκος), Ράντου, Μπακαδήμας, Λιάσος, Μπαλάν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραSuperLeagueΑρηςΠΑΣ Γιάννινα