Αθλητισμός|14.03.2023 17:40

Πρώτη κλήση Κωνσταντέλια στην Εθνική ομάδα - Επιστροφή για Φορτούνη και Λημνιό

Newsroom

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μαγεύει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ο Γκουστάβο Πογιέτ τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Euro. Το παιδί-θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται μεταξύ των παικτών που κάλεσε ο Ουρουγουανός τεχνικός για το επίσημο ματς με το Γιβραλτάρ (24/3) και τα φιλικό με τη Λιθουανία (27/3).

Επίσης, επιστρέφει στην Εθνική για πρώτη φορά έπειτα από δυο χρόνια ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έχει ξαναβρεί τη θέση του στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, γυρίζει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος έχει αποθεραπευτεί πλήρως μετά τη ζημιά που έπαθε στο γόνατο τον περασμένο Ιούνιο.

Στην αποστολή της Εθνικής βρίσκεται ξανά και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος στις προηγούμενες κλήσεις είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Τζαβέλλα. 

Από εκεί και πέρα, έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως έχει μείνει εκτός κλήσεων ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την Ουτρέχτη (12 γκολ). Στη γραμμή κρούσης ο Πογιέτ κάλεσε τον επίσης πολύ φορμαρισμένο Φώτη Ιωαννίδη, όπως και τους Παυλίδη και Γιακουμάκη, που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε κλήση.

Η αποστολή της Εθνικής: Γιώργος Αθανασιάδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Τζορτζ Μπάλντοκ, Δημήτρης Γιαννούλης, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Γιώργος Τζαβέλλας, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Δημήτρης Λημνιός, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιάννης Κωνσταντέλιαςπροκριματικά EuroΕθνική ομάδαεθνική ΕλλάδαςΚώστας Φορτούνης