Αθλητισμός|16.03.2023 20:45

Γκαγκάτσης: «Δεν θα καθόμασταν ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον Αυγενάκη»

Newsroom

Persona non grata αποτελεί ο Λευτέρης Αυγενάκης για τον ΠΑΟΚ. Το τόνισε για ακόμα μια φορά ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά στην τηλεδιάσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στα πλέι οφ πως «δεν θα καθόμασταν ποτέ στο ίδιο τραπέζι μαζί του»...

Ξεκάθαρη και πάγια παραμένει η στάση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Λευτέρη Αυγενάκη, κάτι που εκφράστηκε και δια στόματος του Μάκη Γκαγκάτση. Κατά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για την ομαλή διεξαγωγή των πλέι οφ της Stoiximan Super League υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε πως «στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων και πως από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρίνισε πως επί της ουσίας μόνο στον Βόλο υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί και αυτό έγινε -επίσης- χωρίς προβλήματα με όλες τις ομάδες. Τελειώνοντας την τοποθέτησή του, ξεκαθάρισε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου για αγώνες χωρίς βία και η ανταπόκριση στην πρόσκλησή του ήταν θετική καθώς ο Δικέφαλος θέλει να συνδράμει προς την ίδια κατεύθυνση.

Ωστόσο, ο Μάκης Γκαγκάτσης ήταν ξεκάθαρος ως προς την συνύπαρξη του ΠΑΟΚ στο ίδιο τραπέζι με τον Λευτέρη Αυγενάκη. «Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη, με τον οποίο έχουμε ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης επαίσχυντης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με την διασπορά προσωπικών τους δεδομένων» είπε το στέλεχος του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται από πλευράς Δικεφάλου, «ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης αμέσως μετά δικαίωσε την θέση μας, χρησιμοποιώντας μια θεσμική συνάντηση για να βγάλει προεκλογική ομιλία...».

Λευτέρης Αυγενάκηςειδήσεις τώραΠΑΟΚΜάκης Γκαγκάτσης