Αθλητισμός|05.03.2019 15:45

Επίσκεψη οπαδών της ΑΕΚ στην προπόνηση: «Πάρτε το Κύπελλο ή δρόμο!»

Σταύρος Καζαντζόγλου

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι ισορροπίες στην ΑΕΚ έπειτα από την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα. Ετσι, πριν την έναρξη της σημερινής (5/3) προπόνησης, βρέθηκαν στα Σπάτα 10-15 οπαδοί της ΑΕΚ εκφράζοντας παράπονα προς τους παίκτες. «Πήρατε αέρα με ένα πρωτάθλημα! Αυτό είναι απαράδεκτο! Είστε αδιάφοροι! Ότι λάθη έχουν γίνει από άλλους, εσείς έπρεπε να παλέψετε! Πλέον έχετε μόνο μία λύση: Πάρτε το Κύπελλο ή δρόμο», ήταν το βασικό μήνυμα που θέλησαν να περάσουν.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στους παίκτες για τις κακές εμφανίσεις. Δεν μπήκαν μέσα στο προπονητικό για να μιλήσουν στους παίκτες, αλλά βγήκαν και τους μίλησαν έξω από αυτό ο Βασίλης Δημητριάδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Τα δύο στελέχη της ΑΕΚ άκουσαν τα παράπονα των οπαδών και προσπάθησαν να εκτονώσουν την κατάσταση

Ο μόνος που φέρεται να πήρε τον λόγο από την πλευρά της ΑΕΚ ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος έκανε διάλογο με τους οπαδούς, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: «Όλοι είμαστε χάλια για την εικόνα που έχουμε, δεν είμαστε ούτε εμείς χαρούμενοι και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε».

φίλαθλοιΒασίλης ΔημητριάδηςΝίκος ΛυμπερόπουλοςΑΕΚ