Αθλητισμός|03.11.2018 23:01

Super League: Με 3-0 ο Πανιώνιος επικράτησε του Παναιτωλικού

Newsroom

Οι γηπεδούχοι πήραν το ματς, ουσιαστικά, από το πρώτο ημίχρονο και με τα γκολ των Μασούρα (2′), Κόρμπου (5′) και Ντουρμισάι (27′), διαμόρφωσαν γρήγορα το τελικό σκορ. Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Πανιώνιο, ο οποίος μέσα στα πέντε πρώτα λεπτά βρισκόταν ήδη με δύο γκολ μπροστά στο σκορ.

Οι «κυανέρυθροι», παρά τα δύο γκολ στην αρχή του αγώνα, συνέχισαν να πιέζουν την αποδιοργανωμένη άμυνα της ομάδας του Αγρινίου και στο 30ο λεπτό πανηγύρισαν ξανά. Σουτ του Οικονομίδη εκτός περιοχής, έδιωξε ασταθώς ο Κυριακίδης και ο Ντουρμισάι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι κόλλησε η άμυνα των φιλοξενούμενων και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος (79′ Αλμπερτ), Οικονομίδης (67′ Πιρς), Μασούρας (83′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ (87′ Βασιλούδης), Άργκους, Λιάβας (71′ Βακράκος), Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο (80′ Τσοκάνης), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.

Super League 1ΠαναιτωλικόςΠανιώνιος