Αθλητισμός|06.03.2019 16:57

ΑΕΚ: Αγωνία για τρεις πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (9/3)

Σταύρος Καζαντζόγλου

Τρόπους να επιστρέψει η ηρεμία αναζητούν στην ΑΕΚ και έπειτα από την επίσκεψη οπαδών στα Σπάτα την Τρίτη (5/3), άπαντες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (9/3, 7:30). Αλλωστε, είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ να πάρει μία νίκη που θα είναι σημείο αναφοράς και δεν θα κλείσει η σεζόν δίχως επιτυχία σε μεγάλο παιχνίδι. Ωστόσο, τα αγωνιστικά προβλήματα είναι σημαντικά.

Ο Χιμένεθ δεν είχε στη διάθεση του, ούτε στη σημερινή (6/3) προπόνηση τον Μπακάκη και φαίνεται πως είναι εξαιρετικά απίθανο να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που σημαίνει, πως και για τα δύο άκρα της άμυνας, υπάρχει μόνο ο Γκάλο. Ο Χουλτ είναι επίσης εκτός, ο Λόπες μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο και η ΑΕΚ θα πάει με άμυνα ανάγκης.

Συν τοις άλλοις, πρόβλημα υπάρχει τόσο με τον Μάνταλο, όσο και τον Σιμόες. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ακολούθησε για δεύτερη μέρα ατομικό πρόγραμμα, αν και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι παρών. Ο Πορτογάλος παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και χάνει αρκετές πιθανότητες συμμετοχής, αν και πλέον είναι διαθέσιμος και ο Κρίστισιτς.

Αντρέ ΣιμόεςΜανόλο ΧιμένεθΜιχάλης ΜπακάκηςΠέτρος ΜάνταλοςΑΕΚ