Αθλητισμός|01.04.2023 16:28

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της Premier League!

Newsroom

Ισοπεδωτική ήταν η Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της Premier League με τη Λίβερπουλ. Οι Πολίτες χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη σύνθεσή τους και μολονότι βρέθηκαν να χάνουν απ' τους Κόκκινους, έκαναν ένα τρομερό come back μετατρέποντας το 0-1 σε 4-1 στο Έτιχαντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που μείωσε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς απ' την προπορευόμενη Άρσεναλ, συμπλήρωσε έντεκα αγώνες δίχως ήττα με απολογισμό εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες.

Αντιθέτως, η Λίβερπουλ επιβεβαιώσε ότι διανύει τη χειρότερη σεζόν επί των ημερών του Γιούργκεν Κλοπ καθώς βρίσκεται 27 πόντους μακριά απ' την κορυφή, έχει τεθεί νοκ άουτ απ' όλους τους στόχους της (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, Champions League), ενώ κινδυνεύει να μείνει ακόμα κι εκτός Ευρώπης!

Κι όμως το ντέρμπι άρχισε ιδανικά για τους Ρεντς καθώς άνοιξαν το σκορ στο 17' με τον Σαλάχ. Ωστόσο με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών (27') ο Άλβαρες ισοφάρισε (1-1), ενώ με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο Ντε Μπρόινε πέτυχε το 2-1 (46'). Η Λίβερπουλ κατέρρευσε και η Σίτι το εκμεταλλεύτηκε σκοράροντας άλλες δύο φορές: στο 53' με τον Γκιουντογκάν και στο 74' με τον Γκρίλις

ειδήσεις τώραΜάντσεστερ ΣίτιPremier LeagueΛίβερπουλ