Αθλητισμός|01.04.2023 19:00

Super League: Χαμένη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό που έμεινε στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο

Newsroom

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία είχε ο Λεβαδειακός για να νικήσει τον Ατρόμητο και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα στα πλέι άουτ της Super League. Η ομάδα της Βοιωτίας κόλλησε στο 1-1 με τους Περιστεριώτες και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο α' ημίχρονο ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία στο γήπεδο αλλά και τη μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Γιαννιώτα στο 33'. Η ομάδα της Βοιωτίας είχε σπουδαία ευκαιρία και στο 52' με τον Γερεμέγιεφ να σουτάρει στο δοκάρι. Ο Σουηδός απείλησε και στο 67' με κεφαλιά. Τελικά ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στο 70' με κεφαλιά του Βινίσιους, κι αφού προηγουμένως ο Γιαννιώτης ξεγελάστηκε.

Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση και στο 81' ισοφάρισε (1-1) με γκολ του Κιάρτανσον από κοντά έπειτα από σέντρα του Ροτάριου και κεφαλιά-ασίστ του Ρομπάιγ.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγας, Παναγιώτου (46' Γερεμέγιεφ), Παζ, Χαμόντ (46' Νταμπό), Νίκας, Μεχία (84' Μπελμόν), Γιαννιώτας (61' Σακό), Σαχπεκίδης (76' Βρακάς).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Φριντγιόνσον (69' Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ (77' Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (82' Τζοβάρας), Κλωναρίδης (46' Ροτάριου), Τζαβίδας (69' Κωτσόπουλος).

SuperLeagueειδήσεις τώραΛεβαδειακόςΑτρόμητος