Αθλητισμός|01.04.2023 21:29

Super League: Πέρασε απ' τους Ζωσιμάδες ο ΟΦΗ και έμπλεξε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom

Ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα απ' τους Ζωσιμάδες και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμπλεξε για τα καλά. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 στα Γιάννενα χάρη σε γκολ του Λάρσον και ο Άγιαξ της Ηπείρου νιώθει την απειλή του υποβιβασμού καθώς δεν κατάφερε να απομακρυνεθί απ' την επικίνδυνη ζώνη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε με ορμή το ματς αλλά ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ. Στο 20' οι Κρητικοί άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο Λάρσον με σουτ έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος στο β' ημίχρονο και κυνήγησε με ένταση το γκολ έχοντας φάσεις για να ισοφαρίσει. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η διπλή ευκαιρία στο 69', οπότε μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Σόρια αστόχησε με νέο σουτ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα (46' Νίνης), Γκίνο (91' Τζίμας), Μπιλμπάο (81' Μπιλμπάο), Παμλίδης (57' Ροσέρο), Μπάλαν, Μορέιρα.

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρινσον, Λάρσον, Περέα, Νέιρα (68' Τοράλ), Βούρος, Μπάκιτς, Τσιλιανίδης (46' Ντιουσέ), Ντίκο (68' Φελίπε).

ΟΦΗSuperLeagueειδήσεις τώραΠΑΣ Γιάννινα