Αθλητισμός|02.04.2023 20:11

Γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με Βόλο - Απέκρουσε πέναλτι του Σπόραρ ο Κλέιμαν στο 97'!

Newsroom

Ο Κλέιμαν απέκρουσε πέναλτι στο 97' και ο Βόλος κράτησε τον μέτριο Παναθηναϊκό στο 0-0. Μοιραίος για το Τριφύλλι ήταν ο Σπόραρ, ο οποίος νικήθηκε απ' τον Ισραηλινό γκολκίπερ που έκανε την επέμβαση του αγώνα. Οι Πράσινοι, που φάνηκαν αγχωμένοι κι έκαναν κακό ματς, παρέμειναν στην κορυφή της Super League αλλά έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κρατηθούν σε απόσταση ασφαλείας απ' τους διώκτες τους...

Βαθμολογία

  1. Παναθηναϊκός 63
  2. ΑΕΚ 60 (ματς λιγότερο)
  3. Ολυμπιακός 59 (ματς λιγότερο)
  4. ΠΑΟΚ 57 (ματς λιγότερο)
  5. Άρης 40 (ματς λιγότερο)
  6. Βόλος 40

O Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο στο α' ημίχρονο, έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κυρίως με τον Ιωαννίδη στο 9', τον Τσέριν στο 26 και το Παλάσιος στο 36'. 

Στο β' ημίχρονο οι Πράσινοι αναλώθηκαν σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας και σε αρκετά μακρινά σουτ. Είχε μερικές καλές στιγμές με Ιωαννίδη, Κουρμπέλη και Παλάσιος αλλά γκολ δεν βρήκαν μέχρι το φινάλε. Ο Παναθηναϊκός πάντως είχε σπουδαία ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι αλλά τη σπατάλησε. Ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι στο 94' σε χέρι του Λούνα αλλά ο Σπόραρ που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε απ' τον Κλέιμαν που απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το 0-0.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάρλια, Ρουμπέν (76’ Κουρμπέλης), Τσέριν (80’ Βέρμπιτς), Μπερνάρ, Μαντσίνι (66’ Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος, Ιωαννίδης (66’ Σπόραρ).

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης, Κάτσε (74’ Μπαριέντος), Γκάχι (85’ Μεταξάς), Τάχατος (70’ Πιρές), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueειδήσεις τώραΒόλος ΝΠΣ