Αθλητισμός|02.04.2023 19:50

«Εξάσφαιρη» η Ρεάλ Μαδρίτης με χατ-τρικ του Μπενζεμά σε 6 λεπτά!

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 6-0 τη Βαγιαδολίδ με τον Καρίμ Μπενζεμά να κάνει χατ-τρικ σε 6 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα στο πρώτο μέρος!

Η Βαγιαδολίδ είχε όρεξη να παίξει και αυτή ποδόσφαιρο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», μάλιστα, είχε δύο δοκάρια στις αρχές των δύο ημιχρόνων με τον Ρόκε Μέσα (11’) και τον Κίκε Πέρεθ (47’). Το κακό είναι πως δεν είχε καμία αμυντική απάντηση στο υπέροχο passing game της Ρεάλ Μαδρίτης και την εκτελεστική ικανότητα του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος χρειάστηκε 6 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα από το 29ο μέχρι το 36ο λεπτό για να πετύχει το τρίτο γρηγορότερο χατ-τρικ της ιστορίας στην La Liga και να γράψει ιστορία, αφού ουδέποτε είχε σκοράρει τρία γκολ σε πρώτο ημίχρονο αγώνα.

Κάπως έτσι, το 6-0 ήρθε σε ρυθμούς περιπάτου, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση λίγο πριν την… διαβολοβδομάδα με τα συνεχόμενα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα (επαναληπτικός κυπέλλου), Βιγιαρεάλ και Τσέλσι.

Ο εξαιρετικός Ροντρίγκο άνοιξε το σκορ (22’ 1-0) μετά από πολύ ωραίο επιθετικό τρανζίσιον της «βασίλισσας» και από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Καρίμ Μπενζεμά με τρία γκολ, το ένα πιο ωραίο από το άλλο. Στο 2-0 (29’) οριζοντιώθηκε για να σκοράρει από την σέντρα του Βινίσιους, στο 3-0 κάνει το τέλειο τελείωμα από το ύψος της περιοχής (32’), ενώ στο 4-0 κάνει ένα γυριστό βολ πλανέ από σέντρα του Ροντρίγκο (36’).

Ο Ροντρίγκο είδε το VAR να του αφαιρεί ένα ακόμα προσωπικό τέρμα (66’), όμως ρέφαρε με μία ακόμα ασίστ προς τον Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος σαν σε προπόνηση έκανε το τελικό 5-0 (73’). Ο Λούκας Βάθκεθ έβαλε στις καθυστερήσεις την τελευταία πινελιά και κάπως έτσι με το 6-0, η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε στο -12 από την κορυφή, προσφέροντας ένα χορταστικό απόγευμα στους οπαδούς της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρεαλ Μαδρίτηςειδήσεις τώραLa LigaΒαγιαδολίδ