Αθλητισμός|04.04.2023 22:31

Μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Οι μεγάλες ομάδες γυρίζουν τον διακόπτη»

Newsroom

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έστειλε ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πρώτα απ/ όλα ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη».

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί και πρόσθεσε: «Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, γι' αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός».

Καταλήγοντας και σχετικά με την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είπε: «Τέτοιος αγώνας είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά γι’ αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας».

Αν μη τι άλλο για μία ακόμα φορά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε με τη στάση του αυτή το πόσο κοντά βρίσκεται στην ομάδα και το πόσο στηρίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα, τονώνοντας την ψυχολογία τους παραμονές ενός ακόμα σπουδαίου αγώνα, όπως είναι αυτός με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ, όπως υπογραμμίζει το SDNA, το... πήραν αλλιώς και αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, προσπάθησαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο να δίνουν άμεσα το στίγμα τους.

Ολυμπιακόςειδήσεις τώραΠΑΟΚΙβάν Σαββίδης