Αθλητισμός|05.04.2023 10:30

Super League: Ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, επικίνδυνες αποστολές για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ - Το πρόγραμμα της ημέρας

Newsroom

Η Super League βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο και η 3η αγωνιστική θεωρείται πολύ σημαντική δεδομένης της κρισιμότητας όλων των αγώνων. Οι διαφορές άλλωστε μεταξύ των συνδιεκδικητών του τίτλου είναι μικρές και τα πάντα είναι πιθανά, όπως φάνηκε την περασμένη Κυριακή.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

  • 18.00 Βόλος ΝΠΣ - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1
  • 19.30 Άρης - Παναθηναϊκός / Novasports Prime
  • 21.00 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1

Το μενού της ημέρας περιλαμβάνει τρία άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια, όπου βεβαίως ξεχωρίζει το ντέρμπι του Φαλήρου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (21.00). Μοιάζει μάλιστα με αγώνα επιβίωσης για τον τίτλο καθώς ο χαμένος θα μείνει πίσω στην κούρσα για το τρόπαιο.

Η απρόσμενη γκέλα των Ερυθρόλευκων με τον Άρη εντός έδρας προκάλεσε σοβαρούς τριγμούς στην ομάδα του Πειραιά. Ο Μίτσελ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία υπό την πίεση και της κερκίδας και ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζοζέ Ανιγκό ανέλαβε το τιμόνι προσωρινά. Απ' την άλλη πλευρά κι ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα απ' την ΑΕΚ, την πρώτη του μετά από ένα αήττητο σερί 17 αγώνων. Παράλληλα όμως «καίγεται» για το τρίποντο προκειμένου να μείνει μέσα στη μάχη για τον τίτλο.

Το μενού της ημέρας ανοίγει η ΑΕΚ που επέστρεψε στην κορυφή μετά τη νίκη στην Τούμπα. Πλέον ψάχνει ακόμα μια επικράτηση στην έδρα του Βόλου (18.00) που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να έχει πλήθος κόσμου στις κερκίδες. Οι Βολιώτες πάντως δεν είναι αδιάφοροι όπως έδειξαν και με τον Παναθηναϊκό καθώς κυνηγούν την πέμπτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μετά το απρόσμενο 0-0 με τον Βόλο, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνέλθει και να επιστρέψει στις νίκες αλλά το έργο του κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι απέναντι στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Οι Πράσινοι στοχεύουν στο τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και παράλληλα θα τους… ανεβάσει ψυχολογικά  πριν το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Όσο για τον Άρη, βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τον βαθμό στο Φάληρο και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για να παραμείνει πάνω απ' τον Βόλο στη βαθμολογία.

Βαθμολογία

  1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 63
  2. AEK 63
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 60
  4. ΠΑΟΚ 57
  5. ΑΡΗΣ 41
  6. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 40

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΚSuperLeagueΠΑΟΚΑρηςΒόλος ΝΠΣειδήσεις τώραΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός