Αθλητισμός|06.04.2023 10:00

Κορυφαία ομάδα στη regular season του NBA οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Εξασφάλισαν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας

Newsroom

Έστω και χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή τους, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 105-92 και εξασφάλισαν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας καθώς, δύο αγώνες πριν από το φινάλε της regular season του NBA, κλείδωσαν το καλύτερο ρεκόρ σε Ανατολή και Δύση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκουράστηκε για να μην επιβαρυνθεί λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο αλλά οι Μπακς έκαναν τη... δουλειά απέναντι στους Μπουλς. Έφτασαν τις 58 νίκες (έχουν και 22 ήττες) και θα παίξουν καθόλη τη διάρκεια των πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας. Αρχίζουν από μια καλή βάση προκειμένου να φτάσουν αρχικά στους τελικούς της περιφέρειας (πιθανώς με τους Σέλτικς, την ομάδα με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ) και να διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο τους επί των ημερών του Αντετοκούνμπο στους NBA Finals με την καλύτερη ομάδα της Δύσης (οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν το καλύτερο ρεκόρ).

Το αρνητικό για τους Μπακς είναι ότι είδαν τον Κρις Μίντλετον να αποχωρεί τραυματίας αλλά το ευχάριστο είναι πως στα δύο εναπομείναντα ματς για τη regular season, δεδομένου ότι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, θα κάνουν ευρύ ροτέισον ξεκουράζοντας όλους τους βασικούς παίκτες, ενώ θα υπάρξει χρόνος για να επιστρέψουν και οι τραυματίες με την έναρξη των πλέι οφ.

Σικάγο ΜπουλςNBAΜιλγουόκι ΜπακςΓιάννης Αντετοκούνμποειδήσεις τώρα