Αθλητισμός|06.04.2023 15:43

Επιστροφή Λάμπαρντ στην Τσέλσι - Διαδέχεται τον Πότερ ο θρύλος των Μπλε

Newsroom

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αναλαμβάνει τελικά την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι μετά την απόλυση του Γκρέιαμ Πότερ. Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν αρκετά σενάρια αλλά εν τέλει ο 44χρονος θρύλος των Μπλε είναι αυτός που επιστρέφει στο Στάμφορντ Μπριτζ σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο αναλαμβάνοντας την ομάδα ως υπηρεσιακός ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Λάμπαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Τσέλσι από το 2001 ως το 2014, είναι χωρίς δουλειά από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε απολύθηκε από την Έβερτον. Πάντως έχει ξαναβρεθεί στον πάγκο των Μπλε από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, προτού τον διαδεχτεί ο Τόμας Τούχελ ο οποίος έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του Champions League.

Ο Λάμπαρντ ήταν παρών την Πέμπτη (6/4) στο προπονητικό κέντρο των Λονδρέζων για να παρακολουθήσει από κοντά την προπόνηση της ομάδας και κατόπιν έγιναν οι τελικές επαφές πριν από την ανακοίνωση του συλλόγου.

Τα σενάρια, βεβαίως, συνεχίζονται καθώς η Τσέλσι εξακολουθεί να αναζητά προπονητή, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν και τον Λουίς Ενρίκε να εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι για να αναλάβουν από το καλοκαίρι και μετά.

ΤσέλσιPremier LeagueΦρανκ Λάμπαρντειδήσεις τώρα