Αθλητισμός|06.04.2023 21:40

Δηλώνει κώλυμα ο Κροάτης Γιόβιτς! Προσπάθειες για έλευση elite διαιτητή στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Newsroom

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA, ο Κροάτης διατητής Φραν Γιόβιτς, ο οποίος ορίστηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, δηλώνει κώλυμα και πλέον γίνονται ενέργειες από την ΚΕΔ σε συνεργασία με την UEFA προκειμένου να έρθει elite διαιτητής.

Φαίνεται ότι δεν είναι γραπτό για το Φραν Γιόβιτς να σφυρίξει στο ντέρμπι των «αιωνίων» για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Κροάτης ρέφερι, για τον ορισμό του οποίο ξέσπασε «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΕΠΟ, ενώ αντέδρασε και ο Παναθηναϊκός, δηλώνει κώλυμα αφού προέκυψε τραυματισμός!

Η ΕΠΟ μάλιστα, μετά τις αντιδράσεις των δύο ομάδων που θέλουν διαιτητή από την elite κατηγορία της UEFA, ενώ ο Γιόβιτς προέρχεται από την πρώτη κατηγορία, προσπαθεί να βρει έναν elite ρέφερι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, κάτι που ήταν στις προθέσεις της να κάνει και πριν από τον ορισμό του Κροάτη, καθώς επρόκειτο να έρθει ο Ισραηλινός Γκρινφελντ, ο οποίος επίσης δήλωσε κώλυμα!

ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςειδήσεις τώραΕΠΟδιαιτησία