Αθλητισμός|07.03.2019 11:03

Ολυμπιακός: Ο Μπλατ παρέπεμψε στους... Σέλτικς

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ποντγκόριτσα και την αυριανή (8/3) αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοστ για την Euroleague και ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν μάσησε τα λόγια του. «Εφτασε η ώρα να πούμε ότι είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη. Στα προηγούμενα παιχνίδια υπήρχαν κάποια περιθώρια, όμως πλέον δεν υπάρχουν», είπε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» πριν το... φιλοσοφήσει.

«Προτιμώ να κοιτάζω το μέλλον και όχι το παρελθόν. Γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι για ότι έχει συμβεί. Έχουμε πέντε ήττες συνεχόμενες. Και οι Σέλτικς είχαν 4-5 συνεχόμενες ήττες και όλοι τους «έθαψαν», αλλά μετά νίκησαν τους Γουόριορς και τους Κινγκς εκτός έδρας και όλοι νομίζουν πως όλα είναι καλά. Τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο καλά, ή τόσο άσχημα όσο φαίνονται», είπε δείχνοντας για μία ακόμα φορά την πρόθεσή του να μην επηρεαστεί η ομάδα από τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα.

Ο Μπλατ αναφέρθηκε και στην νεοσύστατη ένωση προπονητών της Euroleague. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα βήματα που έχουν γίνει. Ελπίζω να μας βοηθήσει και να βοηθήσει όλους τους προπονητές στην Ευρώπη, αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος. Είναι κάτι  που ελπίζω να βοηθήσει όλους τους προπονητές, γιατί η δουλειάς μας έχει πολλές δυσκολίες. Εύχομαι να χτίσουμε κάτι καλό για το μπάσκετ γενικότερα και το επάγγελμά μας», ήταν το σχόλιό του. 

ΜπλατΕυρωλίγκαΟλυμπιακός