Αθλητισμός|09.04.2023 22:27

«Πετούσε φωτιές» για ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και... κέρασε 4άρα τον Βόλο

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκρηκτικός και «πετούσε φωτιές» για ένα ημίχρονο στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος πέτυχε τέσσερα γκολ σε 45 λεπτά και έφτασε σε μια κυριαρχική και άνετη επικράτηση με 4-2 επί του Βόλου για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε πίσω της την ήττα απ' τον Ολυμπιακό, έβγαλε αντίδραση στο γήπεδο και ετοιμάζεται να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου στην επερχόμενη ρεβάνς με τη Λαμία (Μ. Πέμπτη 13/4). Δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ, από ένα Ίνγκασον και Ντάντας.

Το αρνητικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι είδε τον Ελ Καντουρί και τον Αουγκούστο να αποχωρούν με τραυματισμό στο α' ημίχρονο. Αντιθέτως, επέστρεψε στη δράση για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο ο Λύρατζης, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής.

Βαθμολογία πλέι οφ

  1. ΑΕΚ 69 (+1 ματς)
  2. Παναθηναϊκός 66
  3. Ολυμπιακός 63
  4. ΠΑΟΚ 60 (+1 ματς)
  5. Άρης 41 (+1 ματς)
  6. Βόλος 40 (+1 ματς)

Ο ΠΑΟΚ άρχισε το ματς με το... πόδι στο γκάζι και μόλις στο 6' άνοιξε το σκορ. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Ίνγκασον, ο οποίος κυριάρχησε στον αέρα, σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0. Ο Δικέφαλος συνέχισε την ασφυκτική πίεση και έπειτα από δέκα λεπτά (16') σκόραρε για δεύτερη φορά. Ο Ράφα Σοάρες έβγαλε ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και ο Νάρεϊ με θαυμάσιο τελείωμα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Προτού ακόμα συμπληρωθεί το ημίωρο ο ΠΑΟΚ σκόραρε για τρίτη φορά καθώς στο 27' η ομάδα του Λουτσέσκου συνδυάστηκε εξαιρετικά με Ολιβέιρα, Τάισον και τελικό αποδέκτη ξανά τον Νάρεϊ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 σκοράροντας δις στο παιχνίδι.

Το εκρηκτικό ημίχρονο του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με ένα τέταρτο γκολ. Στο 45+6' ο Τάισον έβγαλε εξαιρετική κάθετη προς τον Ντάντας, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έριξε ρυθμό και ο Βόλος κατόρθωσε να σκοράρει στο 58' μετά από σέντρα του Άλχο και σκαστή κεφαλιά του Τσοκάνη (4-1), ενώ στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με τον Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (78' Λύρατζης), Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (35' Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (78' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (18' Τάισον), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (78' Μπράντον).

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (64' Οζέγκοβιτς), Κάτσε (46' Mεταξάς), Μπαριέντος (83' Καρτάλης), Γκάγκι (72' Σι), Ντέλετιτς, Πιρές (72' Τσίρινος).

ειδήσεις τώραSuperLeagueΒόλος ΝΠΣΠΑΟΚ