Αθλητισμός|10.04.2023 10:24

NBA: Χαμός με γροθιά που έριξε ο Γκομπέρ στον Άντερσον - «Θα σε βγάλω νοκ άουτ»

Newsroom

Απίστευτες καταστάσεις στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τον οργανισμό να κλονίζεται από το άσχημο επεισόδιο που είχαν ο Ρούντι Γκομπέρ με τον Κάιλ Άντερσον. Ο πρώτος γρονθοκόπησε τον δεύτερο στον πάγκο των Τίμπεργουλβς, κατά τη διάρκεια του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Όπως αποκάλυψε ο Σαμς Χαράνια στο «Athletic», το επεισόδιο μετά την γροθιά που έριξε ο Γάλλος σέντερ στον Άντερσον στη διάρκεια τάιμ άουτ, συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια, με απίστευτες εκφράσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Κάιλ Άντερσον ήταν έξαλλος με την συμπεριφορά του Γκομπέρ, με τους δύο παίκτες να λογομαχούν με μεγάλη ένταση και στα αποδυτήρια.

Ο Άντερσον, μάλιστα φέρεται να είπε στον Γκομπέρ ότι θα τον βγάλει νοκ άουτ, με τους ανθρώπους των Τίμπεργουλβς να παρεμβαίνουν για να μην ξεφύγει τελείως η κατάσταση.

Ο Γκομπέρ, μάλιστα ουσιαστικά εκδιώχθηκε από το γήπεδο προκειμένου η παρουσία του να μην δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση, αφού οι συμπαίκτες του ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την συμπεριφορά του.

Ζήτησε συγγνώμη ο Γκομπέρ

Παρόλα αυτά το περιστατικό κατέληξε με εκατέρωθεν δηλώσεις συμφιλίωσης.

Ο αρνητικός πρωταγωνιστής, που ήταν ο Γάλλος σέντερ απολογήθηκε μέσω Twitter για την συμπεριφορά του, γράφοντας: «Με κατέβαλαν τα συναισθήματα και δεν έπρεπε να αντιδράσω όπως αντέδρασα, ανεξάρτητα από ό,τι ειπώθηκε. Θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους, τον οργανισμό και κυρίως στον Κάιλ (Άντερσον), που είναι ένας συμπαίκτης που αγαπώ και σέβομαι», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο Κάιλ Άντερσον είπε: «Στη μέση ενός παιχνιδιού, ενός παιχνιδιού που όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, τα συναισθήματα φουντώνουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.  Απλά άναψαν τα αίματα. Αυτό είναι όλο. Θα μιλήσουμε γι' αυτό και θα προχωρήσουμε. Είμαστε μεγάλοι άντρες και θα προχωρήσουμε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ