Αθλητισμός|13.04.2023 15:00

Τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες απ' τον Ολυμπιακό!

Newsroom

Άδοξο και πρόωρο ήταν το τέλος του Χάμες Ροντρίγκες απ' τον Ολυμπιακό. Μετά τον Μαρσέλο και τον Βρσάλικο, ήρθε το φινάλε και για τον Κολομβιανό σούπερ σταρ, ο οποίος αποτέλεσε ένα απ' τα μεγάλα μεταγραφικά χτυπήματα των Ερυθρόλευκων το περασμένο καλοκαίρι. Προτού όμως ολοκληρωθεί η σεζόν ο Χάμες τελείωσε!

Ο 31χρονος άσος βρισκόταν σε δυσμένεια το τελευταίο διάστημα. Αποκορύφωμα μάλλον αποτέλεσε η απογοητευτική του εμφάνιση στη Λεωφόρο. Ακολούθησε ο αποκλεισμός του απ' την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ, που ουσιαστικά υπέγραψε και το οριστικό φινάλε που δεν είχε... happy end στη σχέση των δύο πλευρών.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο ως ελεύθερος από την Αλ-Ραγιάν, έπαιξε σε 24 ματς με τους Ερυθρόλευκους, πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε έξι ασίστ.

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον» ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Το αντίο του Χάμες

Από την πλευρά του, ο Χάμες αποχαιρέτησε τον κόσμο των Πειραιωτών μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας ότι παρόλο που φεύγει νιώθει πως θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για όλο τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και χωρίζουν οι δρόμοι μας, αισθάνομαι ότι θα είμαι πάντα μέλος και καλοδεχούμενος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του μεγάλου Πειραιά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον», έγραψε ο Ροντρίγκες.

Χάμες Ροντρίγκεςειδήσεις τώραΟλυμπιακός