Αθλητισμός|13.04.2023 23:30

Έντονη ανησυχία για Σέζνι: Αποχώρησε απ' το ματς της Γιουβέντους με ζαλάδα και ενόχληση στο στήθος

Newsroom

«Πάγωσε» το κοινό στο Juventus Stadium αλλά και οι τηλεθεατές της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Europa League όταν στο 40' ο γκολκίπερ των Μπιανκονέρι, Βόιτσεχ Σέζνι, σε μια ανύποπτη φάση (τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζονταν να εκτελέσουν ένα κόρνερ), έπιασε το στήθος του δείχνοντας να μην αισθάνεται καλά. Αμέσως οι συμπαίκτες του έσπευσαν κοντά του, κάνοντας νόημα στον πάγκο για αλλαγή.

Το ιατρικό επιτελείο της Γιουβέντους με επικεφαλής τον διακεκριμένο Έλληνα αθλητίατρο Νίκο Τζουρούδη έσπευσε αμέσως κοντά στον Πολωνό γκολκίπερ, ο οποίος αποχώρησε απ' τον αγωνιστικό χώρο περπατώντας αλλά δείχνοντας να μην αισθάνεται καλά.

Σέζνι: «Είμαι πολύ καλά»

To ευχάριστο είναι πως μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέζνι εμφανίστηκε στις κάμερες (διέκοψε τις δηλώσεις του έτερου γκολκίπερ Ματία Περίν) και δήλωσε ότι νιώθει πολύ καλά, ευχαριστώντας παράλληλα για το ενδιαφέρον που έδειξαν άπαντες για την υγεία του. Μάλιστα αστειευόμενος κι έχοντας πάρει αγκαλιά τον Περίν, δήλωσε ότι αποχώρησε απ' το γήπεδο προκειμένου να πάρει χρόνο ο συμπαίκτης του.

«Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και όλα είναι καλά. Ανησύχησα, γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω αλλά τώρα αισθάνομαι εντάξει. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα», δήλωσε λίγο αργότερα ο Πολωνός γκολκίπερ της Γιουβέντους.

ειδήσεις τώραEuropa LeagueΓιουβέντους