Αθλητισμός|14.04.2023 20:52

Μπόρις Κλέιμαν: Κινείται νομικά κατά του Ολυμπιακού Βόλου μετά την λύση του συμβολαίου του

Newsroom

Δημοσιεύματα του ισραηλινού Τύπου γράφουν πως ο Μπόρις Κλέιμαν -που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης- σκέφτεται να προσφύγει δικαστικά κατά του Ολυμπιακού Βόλου που διέκοψε τη συνεργασία μαζί του.

Σημειώνεται πως ο ισραηλινός τερματοφύλακας που αφέθηκε ελεύθερος τη Μεγάλη Πέμπτη, με εγγύηση 20.000 ευρώ αντιδρά στο γεγονός ότι ο σύλλογος της Μαγνησίας διέκοψε την συνεργασία της μαζί του αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης για την καταγγελία βιασμού 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας.

Συγκεκριμένα η ισραηλινή ιστοσελίδα sport5 αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος του ελληνικού κλαμπ, Αχιλλέας Μπέος έσπευσε να αποδεσμεύσει τον Ισραηλινό τερματοφύλακα και μίλησε εναντίον του δημόσια ακόμα και πριν την αστυνομική έρευνα αποδίδοντας αναπόδεικτες πράξεις στον γκολκίπερ. Τώρα αφού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση δύο μέρες αργότερα και αναμένοντας την ολοκλήρωση της έρευνας, ο Κλέιμαν σκοπεύει να μηνύσει τον σύλλογο για συναισθηματική δυσφορία και άδικη απόλυση».

«Αβάσιμες οι κατηγορίες για βιασμό»

Ότι οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ψευδείς και πως έχει συνεργαστεί απόλυτα με τις Ελληνικές Αρχές για να έρθει η αλήθεια στο φως υποστηρίζει σε ανάρτησή του ο Μπόρις Κλέιμαν, στην πρώτη του αντίδραση μετά τις κατηγορίες για βιασμό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμες. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο. Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΒόλοςβιασμόςΟλυμπιακός Βόλουτερματοφύλακας