Αθλητισμός|18.04.2023 18:31

Στο φως της δημοσιότητας ηχητικό ντοκουμέντο για ύποπτο ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κύπρο

Newsroom

Μία σοβαρή εξέλιξη σχετικά με τον ύποπτο ποδοσφαιρικό αγώνα Ομόνοια Αραδίππου - ΑΕΖ για την δεύτερη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης 18 Απριλίου μέσα από τον ΣΠΟΡ FM της Κύπρου.

Συγκεκριμένα σε ηχογράφηση, που δόθηκε στη δημοσιότητα από ανώνυμη πηγή, ακούγεται αλλοιωμένη η φωνή ενός παράγοντα και ουσιαστικά εμπλέκει παίκτες και παράγοντες από τις δύο ομάδες αλλά και τον διαιτητή

Όπως ακούγεται στην ηχογράφηση ο συγκεκριμένος παράγοντας αναφέρει ότι έκανε όσα έπρεπε να κάνει για να έρθει το αποτέλεσμα που ήθελαν. «Έκαμα τες κινήσεις που έπρεπε να κάμω και το παιχνίδι ήρτεν όπως εθέλαμεν», είναι η πρώτη αναφορά του παράγοντα στην ηχογράφηση.

Σημειώνεται ότι στις 15 Μαρτίου η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ενημέρωσε για την διερεύνηση του αγώνα Ομόνοια Αραδίππου-ΑΕΖ μετά από ειδοποίηση μέσω της Κ.Ο.Π. από το Σύστημα Sportsradar της UEFA ότι υφίσταται σοβαρή πιθανότητα χειραγώγησης του εν λόγω αγώνα. Αναμένεται και η αντίδραση των δύο ομάδων αλλά και εάν θα υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από την ομοσπονδία.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Ομόνοια Αραδίππου είχε προηγηθεί με 1-0 και στην επανάληψη η ΑΕΖ έκανε την ανατροπή, ενώ η ομάδα της Αραδίππου έχασε και πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στη σεζόν η ΑΕΖ ήδη δέχθηκε ποινή για το παιχνίδι με την Ολυμπιάς που έγινε στις 5/11 του 2022.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ποδόσφαιροΚύπροςειδήσεις τώρα