Αθλητισμός|08.03.2019 00:09

Συνάντηση Βασιλειάδη με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για τα κρούσματα βίας

Γιάννης Σκόκας

Συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αριστείδη Ανδρικόπουλο είχε το βράδυ της Πέμπτης (7/3) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με αφορμή την έξαρση οπαδικής βίας που υπάρχει το τελευταίο διάστημα.

Μετά από τη σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και συζήτησαν για τα σοβαρά κρούσματα βίας των τελευταίων ημερών και κυρίως για την επιδρομή στο «Παπαστράτειο» αλλά και για την επίθεση με μαχαίρι σε μια 22χρονη στο Ιλιον που καταγράφηκε σε ένα σοκαριστικό video.

Ο υφυπουργός εξέφρασε στον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. τον προβληματισμό του για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την έξαρση βίας, ενώ έλαβε εγγυήσεις για άμεση διαλεύκανση των δύο συγκεκριμένων υποθέσεων. Αλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία έχει ήδη συγκεντρώσει στοιχεία και ο κλοιός σφίγγει για τους δράστες και των δύο επιθέσεων.

Σημειωτέον, ότι εντός της ημέρας η ΕΛ.ΑΣ. έκανε επιδρομές και σε συνδέσμους οπαδών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ εντός Λεκανοπεδίου.

βίαεπεισόδιαοπαδοίΓιώργος Βασιλειάδηςχούλιγκαν