Αθλητισμός|19.04.2023 10:38

Στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ όλο το βράδυ - Τους ξαγρύπνησαν με βεγγαλικά

Newsroom

Συνεχίζεται το τεταμένο κλίμα μεταξύ της ΑΕΚ και της Χάποελ Ιερουσαλήμ, με οπαδούς της ισραηλινής ομάδας να κατακλύζουν το ξενοδοχείο που διαμένει η Ένωση με βεγγαλικά, βαρελότα, και συνθήματα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ΚΑΕ ΑΕΚ, οπαδοί της Χάποελ έδωσαν συνέχεια στη βεντέτα που έχει ξεκινήσει, καθώς στις 3 τα μεσάνυχτα βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ όπου παρέμειναν όλο το βράδυ, κρατώντας άυπνους τους παίκτες της Ένωσης που ξεκουράζονταν πριν το παιχνίδι.

Μένει πλέον να φανεί μέχρι πού θα φτάσει η ένταση, ενώ ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 19:00 (Cosmote Sport 4).

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ πλήρωσε ακριβά το τίμημα για τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της στο κλειστό των Άνω Λιοσιών στην αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League

Οι Κιτρινόμαυροι τιμωρήθηκαν απ' τη διοργανώτρια αρχή με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για όλη την επόμενη σεζόν στο BCL και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξε μεγάλη ένταση και προκλήθηκαν επεισόδια. Το παιχνίδι διεκόπη για μερικά λεπτά, ενώ καταγράφηκαν και σοβαρές υλικές ζημίες στο γήπεδο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΚμπάσκετειδήσεις τώραΧαποέλ