Αθλητισμός|19.04.2023 12:37

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Εκτός αγωνιστικής δράσης ο Νάρεϊ για τουλάχιστον δύο εβδομάδες - Οι ενοχλήσεις στο αναπνευστικό και το ιατρικό δελτίο

Newsroom

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνει ο Κάλεντ Νάρεϊ σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης 18 Απριλίου προκαλώντας ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αναπνευστικό και αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου πραγματοποίησε σειρά εξετάσεων. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, οι εξετάσεις του αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άτομα που πέρασαν Covid-19 με ή χωρίς συμπτώματα (μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα).

Βάσει του σχετικού πρωτοκόλλου, ο ασθενής θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων. Σε κάθε περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς σημειώνουν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία και ο αθλητής επιστρέφει στο σπίτι του μετά την υλοποίηση όλων των σχετικών εξετάσεων.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έστειλε σύσσωμη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Το ιατρικό δελτίο που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος ανέφερε ότι «ο Κάλεντ Νάρεϊ λόγω ενοχλήσεων στο αναπνευστικό εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα Covid-19 (μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα).

Βάσει του ανάλογου πρωτοκόλλου, ο ασθενής θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία και ο Κάλεντ θα επιστρέψει σπίτι του μετά το πέρας και των υπόλοιπων προληπτικών εξετάσεων».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚορονοϊόςCovid-19Θεσσαλονίκηειδήσεις τώραΠΑΟΚ