Αθλητισμός|19.04.2023 19:20

Άνετος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρώτη του αποστολή στη Βαρκελώνη

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν άνετος απέναντι στον Πέδρο Κατσίν παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Barcelona Open (ATP 500). Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 28χρονου Αργεντινού (Νο.69) με 6-4, 6-2 στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση και πλέον έχει μπροστά του μια δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ (Νο.28).

Λίγες μέρες μετά την απογοητευτική ήττα του στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο από τον Τέιλορ Φριτζ και την πτώση του στο Νο.5 του κόσμου, ο Τσιτσιπάς ήταν σοβαρός στη Pista Rafa Nadal και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του. Σέρβιρε εξαιρετικά και κυριάρχησε στο κορτ. Χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 18 λεπτά για να πάρει τη νίκη.

Ο αγώνας με τον Σαποβάλοφ θα γίνει την Πέμπτη (20/4) όμως η παράδοση δεν είναι υπέρ του Τσιτσιπά που έχει μία νίκη σε τέσσερις αγώνες απέναντι στον 24χρονο Καναδόπο που μετρά τρεις νίκες. Πάντως, στο χώμα έχουν αναμετρηθεί μια φορά, το 2018 στο Μόντε Κάρλο, όπου ο Τσιτσιπάς πέτυχε τη μοναδική νίκη του. Ο νικητής του αγώνα θα παίξει στα προημιτελικά με έναν εκ των Ντιμιτρόφ ή Ντε Μινόρ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΣτέφανος ΤσιτσιπάςΤένιςATP Barcelona Open