Οι Μπακς ισοπέδωσαν τους Χιτ με απουσία Αντετοκούνμπο και μεγάλη άνεση
NewsroomΕντυπωσιακοί και χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν οι Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, τους οποίους «ισοπέδωσαν» με 138-122, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.
Ο Έλληνας άσος δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ωστόσο, οι Μπακς ήταν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα - σοκ στο game 1, φτάνοντας με μεγάλη άνεση στη νίκη και στην ισοφάριση της σειράς σε 1-1.
Οι Μπακς είχαν ένα δυναμικό ξεκίνημα, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 35-28, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τα «Ελάφια» έδωσαν μοναδική παράσταση σημειώνοντας 46 πόντους, για να εκτοξεύσουν την διαφορά στο +26 (81-55).
Οι 81 πόντοι των Μπακς στο ημίχρονο, μάλιστα, αποτελεί ρεκόρ για το franchise στα playoffs του NBA, με τα «Ελάφια» να μην ρίχνουν ρυθμό ούτε στο τρίτο δωδεκάλεπτο, αφού ανέβασαν την διαφορά στο +33 (118-85). Στην τέταρτη περίοδο το Μιλγουόκι έριξε ρυθμό, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να περνάει στο παρκέ την second unit.
Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικά με τους Χιτ να μειώνουν απλά κάτω από τους 30 πόντους, με τους Μπακς να φτάνουν με άνεση στην ισοφάριση της σειράς, προτού αυτή μεταφερθεί στο Μαϊάμι για τα game 3 και 4.
Ο Μπρουκ Λόπεζ (25π, 4ρ), ο Τζρου Χόλιντεϊ (24π, 5ρ, 11ασ), ο Πατ Κόνατον (22π, 4ρ, 3ασ) και ο Μπόμπι Πόρτις (13π, 15ρ, 5ασ), ξεχώρισαν από τους Μπακς, με τον Τζίμι Μπάτλερ (25π, 3ρ, 3ασ), να είναι ο πρώτος σκόρερ για τους Χιτ.
Τα δωδεκάλεπτα: 35-28, 81-55, 118-85, 138-122
- Σίδνεϊ: Τα βίντεο και οι μαρτυρίες της φρίκης - «Είχε την κόρη του αγκαλιά και προσευχόταν ενώ έπεφταν δίπλα του σφαίρες»
- Λίμνη Μόρνου: Τα πρώτα αισιόδοξα νέα - Τι δείχνουν οι δορυφορικές εικόνες μετά τις ισχυρές βροχές
- Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη
- Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»