Αθλητισμός|21.04.2023 15:33

Με τρίτο σερί... περίπατο πέρασε στα ημιτελικά της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Newsroom

Η νικηφόρα πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Barcelona Open συνεχίστηκε με μια άνετη επικράτηση επί του Άλεξ Ντε Μινόρ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να κερδίζει πάντοτε τον Αυστραλό. Ήταν η ένατη σερί νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις γεγονός που καταδεικνύει ότι ο Τσιτσιπάς έχει τον τρόπο για να ξεπερνάει το εμπόδιο του Ντε Μινόρ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-2) σε μόλις 80 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης, όπου θα αναμετρηθεί με τον Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι (νο.20), ο οποίος προκρίθηκε στην τετράδα δίχως αγώνα λόγω προβλήματος του συμπατριώτη του Γιανίκ Σίνερ.

Ο Τσιτσιπάς μετά τη χαμηλή πτήση που είχε στο Μόντε Κάρλο δείχνει να επιστρέφει σε καλό επίπεδο σε μια επιφάνεια που έχει αποδείξει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις. Παράλληλα, διεκδικεί τον πρώτο του χωμάτινο τίτλο στη σεζόν, στην τελική ευθεία πριν απ' το Roland Garros και μάλιστα σε 500άρι τουρνουά, όπου έχει κακή παράδοση.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό παίζουν για μια θέση στην τετράδα οι Αλκαράθ - Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Τσερούντολο - Έβανς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ATP Barcelona Openειδήσεις τώραΣτέφανος ΤσιτσιπάςΤένιςΑλεξ Ντε Μινόρ