Αθλητισμός|22.04.2023 20:50

Σόου Μαχρέζ με χατ τρικ και η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

Newsroom

Ο Μαχρέζ είχε κέφια μετατρέποντας σε προσωπικό σόου την πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι Πολίτες επικράτησαν 3-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (είχε βασικό τον διεθνή με την Εθνική Ελλάδας Τζορτζ Μπάλντοκ) στον ημιτελικό με χατ τρικ του Αλγερινού μεσοεπιθετικού και περιμένουν αντίπαλο απ' το κυριακάτικο (23/4) ζευγάρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, τέσσερις ημέρες μετά την πρόκριση στους ημιτελικούς του Champions League και μια μέρα μετά την γκέλα της Άρσεναλ που την έφερε πιο κοντά στον τίτλο της Premier League, μπορεί να ελπίζει σε ένα ιστορικό τρεμπλ, εφόσον βεβαίως φτάσει στην κατάκτηση και των τριών τίτλων.

Η Σίτι με τα γκολ του Μαχρέζ (43΄πεν., 61΄, 66΄) στον ημιτελικό του Γουέμπλεϊ, «σφράγισε» την παρουσία της στον τελικό του FA Cup για 12η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2019, ενώ θα έχει την ευκαιρία να σηκώσει το έβδομο Κύπελλο Αγγλίας. Αν πάντως περάσει η Γιουνάιτεντ τότε θα πάμε σε έναν σπουδαίο τελικό μεταξύ των δύο ομάδων του Μάντσεστερ.

ειδήσεις τώραΣέφιλντ ΓιουνάιτεντΜάντσεστερ ΣίτιΚύπελλο Αγγλίας