Αθλητισμός|23.04.2023 12:44

NBA: Απών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς απ' τους Μαϊάμι Χιτ

Newsroom

Οι Μιλγουόκι Μπακς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή τους, ηττήθηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ στο game 3 με 121-99 και πλέον βρίσκονται πίσω στη σειρά των πλέι οφ του ΝΒΑ με 2-1!

To 2020 στη φούσκα του Ορλάντο οι Μπακς ήταν θεωρητικά το φαβορί, όμως οι εκπληκτικοί Χιτ πήραν τη σειρά κόντρα στα Ελάφια με 4-1 και ο εφιάλτης ξυπνάει για το Μιλγουόκι τρία χρόνια μετά, αφού το Μαϊάμι εκμεταλλευόμενο και την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο πήρε προβάδισμα.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τους Μπακς λόγω των ενοχλήσεων στη μέση από την άσχημη πτώση του στο game 1. Παράλληλα και οι συμπαίκτες του Γιάννη βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα, δίνοντας την ευκαιρία στους Χιτ να έχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας.

Οι Χιτ πήραν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τον έλεγχο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Μπακς, αφού ακόμη και όταν τα Ελάφια μείωσαν σε μονοψήφια διαφορά, το Μαϊάμι βρήκε τις λύσεις στην άμυνά του και είχε τις απαντήσεις στην επίθεση, φτάνοντας με άνεση στη νίκη.

O Tζίμι Μπάτλερ (30π, 5ρ, 4ασ), ο Ντάνκαν Ρόμπινσον (20π, 3ρ, 2ασ) και ο Μπαμ Αντεμπάγιο (12π, 11ρ, 5ασ), έκαναν όλη την ζημιά στους Μπακς, ενώ από την πλευρά των «Ελαφιών» ξεχώρισε ο Κρις Μίντλετον που είχε 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Γιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςNBAΜαϊάμι Χιτειδήσεις τώρα