Αθλητισμός|24.04.2023 00:00
Ολυμπιακός: «Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα σήμερα - ΕΠΟ και κυβέρνηση σκότωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο!»
NewsroomΟ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ εξαπολύοντας επίθεση κατά της ΕΠΟ αλλά και της κυβέρνησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ερυθρόλευκων αναφέρει τα εξής: «Σήμερα είδαν ακόμα και οι τυφλοί τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νοθεία, η αλητεία και οι παράνομοι έδειξαν ότι δεν έχουν καμιά συστολή. Σας είχαμε πει ότι ο κόσμος μας είναι καζάνι που βράζει! Έκανε πολύ υπομονή.
Βάπτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει καμιά επαφή. Δεν πήγαν καν στο VAR όταν έγινε καθαρό φάουλ πριν από το γκολ της ΑΕΚ. Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα. Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπίσει κυβέρνηση, σκότωσαν το ποδόσφαιρο!».
Διαβάστε ακόμη
- Θα μπορούσε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά; Η πληγωμένη Τεχεράνη και η ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε
- Ο Τσελέντης προειδοποιεί: Δυστυχώς η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
- Ο «καταραμένος» θησαυρός, το ναυάγιο και η φυλακή: Η συναρπαστική ιστορία του Τόμι Τόμπσον που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος
- Σύνδρομο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων: Η παράξενη νευρολογική διαταραχή που είναι πιο συχνή στα παιδιά