Αθλητισμός|24.04.2023 23:40

Η ιταλική ομοσπονδία ενημέρωσε την ΚΕΔ ότι δεν ξαναστέλνει διαιτητή στην Ελλάδα μετά τα όσα έζησε ο Νταβίντε Μάσα στο Γ. Καραϊσκάκης

Newsroom

Τα έκτροπα στο Γ. Καραϊσκάκης μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και ο κίνδυνος που διέτρεξε ο elite Ιταλός διαιτητής Νταβίντε Μάσα, ο οποίος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι έληξε νωρίτερα το ματς λόγω της έκρυθμης κατάστασης αλλά κι ότι δέχθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα, έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και προφανώς δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport-fm.gr, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ ότι δεν σκοπεύει να ξαναστείλει διαιτητή στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Μπορεί να μεσολάβησε μέχρι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με απευθείας επαφή με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, για να έρθουν elite διαιτητές στο φινάλε της Super League, όμως καταστάσεις όπως αυτές που συνέβησαν στο Γ. Καραϊσκάκης από οπαδούς του Ολυμπιακού μετά την ήττα απ' την ΑΕΚ, μεγαλώνουν το πρόβλημα καθώς κλείνουν οι πόρτες προς το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σημειωτέον ότι η ιταλική ομοσπονδία έχει δύο elite διαιτητές (Ντάβιντε Μάσα και Ντανιέλε Ορσάτο) και τρεις πρώτης κατηγορίας (Μάρκο Ντι Μπέλο, Μάρκο Γκουίντα και Μαουρίτσιο Μαριάνι).

διαιτησίαεπεισόδιαδιαιτητήςειδήσεις τώραΚΕΔΑΕΚΟλυμπιακός