Αθλητισμός|25.04.2023 07:43

Νέα ήττα - σοκ των Μπακς από τους Χιτ παρά το triple double του Γιάννη - Με την πλάτη στον τίτλο τα «ελάφια»

Newsroom

Με την πλάτη στον τοίχο είναι  πλέον οι Μιλγουόκι Μπακς καθώς ηττήθηκαν ξανά από τους  Μαϊάμι Χιτ με 119-114 στο «Kaseya Center» και πλέον η σειρά του πρώτου γύρου των playoffs της ανατολικής περιφέρειας του NBA είναι στο 3-1 υπέρ των Χιτ.

Ο «Greek Freak» που αποχώρησε νωρίς από το πρώτο παιχνίδι λόγω τραυματισμού στη μέση και έχασε τα επόμενα δύο, έπαιξε στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς και πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση. 

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν σε δαιμονιώδη κατάσταση, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με ένα γεμάτο triple double, έχοντας 26 πόντους, 10 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 38 λεπτά συμμετοχής, με 12/19 δίποντα και 2/4 βολές, βγάζοντας τρομερές συνεργασίες με τον εκπληκτικό Μπρουκ Λόπεζ (36π, 11ρ).

Στον αντίποδα, ο Τζίμι Μπάτλερ κατέγραψε αδιανόητη εμφάνιση με 56 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σημειώνοντας τους... μισούς πόντους της ομάδας τους, αποτελώντας άλυτο πρόβλημα για την άμυνα των Μπακς, με τα «Ελάφια» να βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και κατάφατσα με τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο των playoffs!

Ο αγώνας

Στα του ματς, οι Μπακς μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν στο πρώτο δωδεκάλεπτο με 28-33 και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +7 (50-57), συνεχίζοντας την κυριαρχική εικόνα τους και στο τρίτο δωδεκάλεπτο, όπου προηγήθηκαν με 11 πόντους (78-89).

Στη τέταρτη περίοδο όμως, ο διαφαινόμενος περίπατος των «Ελαφιών», μετατράπηκε σε εφιάλτη, αφού οι Χιτ με μπροστάρη τον διαστημικό, Τζίμι Μπάτλερ έκαναν αδιανόητο comeback, αφού επέστρεψαν από το -11 και πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη που τους φέρνει ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας.

Πλέον οι Μπακς φλερτάρουν με αδιανόητο κάζο, αφού μπήκαν στα playoffs με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και με εξαίρεση το game 2, έχουν παρουσιαστεί κατώτεροι των περιστάσεων, καλούμενοι αρχικά να μειώσουν σε 3-2 στο Μιλγουόκι και να δώσουν... τελικό στο Μαϊάμι για να πάνε σε game 7!

Από την άλλη οι Χιτ δείχνοντας τεράστια αποφασιστικότητα ετοιμάζονται για μια τεράστια έκπληξη, αφού μπήκαν στα playoffs μέσω του play in tournament και απέχουν μια νίκη μακριά από τον αποκλεισμό της ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ στη regular season του NBA...

Τα δωδεκάλεπτα: 28-33, 50-57, 78-89, 119-114


Μιλγουόκι ΜπακςΓιάννης ΑντετοκούνμποNBAειδήσεις τώρα