Αθλητισμός|25.04.2023 22:41

La Liga: Η απίθανη Τζιρόνα διέσυρε με 4-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης με καρέ του Καστεγιάνος!

Newsroom

Η Τζιρόνα ήταν φοβερή και τρομερή και έκανε... πάρτι απέναντι στην αγνώριστη Ρεάλ Μαδρίτης στο Estadio Municipal de Montilivi συντρίβοντάς την με 4-2 για την 31η αγωνιστική στη La Liga. Ο Αργεντινός Τάτι Καστεγιάνος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σκοράροντας τέσσερις φορές εναντίον των Μερέχνες!

Ήταν μάλλον το κύκνειο άσμα της Ρεάλ στη μάχη για τον τίτλο καθώς η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία, εφόσον νικήσει στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο το βράδυ της Τετάρτης (26/4) να αποσπαστεί 15 βαθμούς απ' τους Μαδριλένους, μόλις επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Η κάκιστη παράδοση που έχει η Βασίλισσα απέναντι στην Τζιρόνα (μόλις 4 νίκες σε 10 αγώνες, ισόπαλο 1-1 το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μπερναμπέου) επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά. Πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο, η Τζιρόνα είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων (12', 24') με τον 24χρονο Καστεγιάνος, ο οποίος έκανε το παιχνίδι της... ζωής του. Το γκολ του Βινίσιους Τζούνιορ στο 34' έδωσε προσωρινές ελπίδες στη Ρεάλ.

Στο 46' ο Καστεγιάνος «χτύπησε» ξανά, ενώ στο 62' σημείωσε το τέταρτο τέρμα του για το 4-1. Η Ρεάλ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85' με τον Λούκας.

Την ίδια ώρα η Οσασούνα με τη δεύτερη σερί νίκη της -αυτή τη φορά στην έδρα της Κάντιθ με 1-0- πλησίασε κι άλλο την 6η θέση και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια». Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 62ο λεπτό ο Γκαρθία. Στο 85' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Εζαζούλι για τους φιλοξενούμενους, μετά από πολύ σκληρό μαρκάρισμα.

Ρεαλ Μαδρίτηςειδήσεις τώραLa Liga