Αθλητισμός|26.04.2023 20:00

Πέρασε νικηφόρα απ' τον Βόλο ο Παναθηναϊκός με Ιωαννίδη και Σπόραρ και παρέμεινε στην κορυφή - Τα γκολ

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός έμαθε απ' το πάθημα της Λεωφόρου, έκανε αποτελεσματικά τη δουλειά στην έδρα του Βόλου και πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη με 2-0 που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας λίγα 24ωρα πριν απ' το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ. Οι Πράσινοι που αγχώθηκαν στο α' ημίχρονο, πέτυχαν γρήγορα δύο γκολ με Ιωαννίδη και Σπόραρ στο δεύτερο 45λεπτο και κλείδωσαν ακόμα ένα τρίποντο στον δρόμο προς τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον πλήρη έλεγχο, έχασε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες στο α' ημίχρονο κυρίως με Μαντσίνι, Ιωαννίδη και Βέρμπιτς, αλλά λύση δεν βρήκε στο αμυντικογενές παιχνίδι του Βόλου που έπαιξε μαζική άμυνα. 

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να σκοράρει με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Μόλις στα 15 δευτερόλεπτα ο Κώτσιρας άνοιξε για τον Μαντσίνι που έστρωσε για τον Ιωαννίδη, ο οποίος πέτυχε το 0-1 στο 46'.

Οι Πράσινοι απελευθερώθηκαν, οι Βολιώτες ανοίχτηκαν και δεν άργησε να έρθει και το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού έπειτα από έναν καταπληκτικό συνδυασμό. Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έπαιξαν... playstation, ο Μαντσίνι σέντραρε ξανά και αυτή τη φορά ο Σπόραρ με κεφαλιά-ψαράκι έγραψε το 0-2.

Βόλος: Κότνικ, Άλχο, Λούνα, Πίρινεν, Σιέλης, Τσοκάνης (46’ Μπαριέντος), Μεταξάς (82’ Οικονομόπουλος), Γκάγκι (67’ Σι), Τσιρίνος (67’ Πιρές), Ντέλετιτς (79’ Καρτάλης), Οζέγκοβιτς.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (74’ Πούχατς), Μάγκνουσον, Σάρλια, Ρουμπέν, Τσέριν (68’ Τσοκάι), Μαντσίνι, Βέρμπιτς (69’ Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος (60’ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).

SuperLeagueειδήσεις τώραΒόλος ΝΠΣΠαναθηναϊκός