Αθλητισμός|26.04.2023 21:10

Νέα νίκη του Άρη επί του τραγικού Ολυμπιακού με μαγικό γκολ Πάλμα!

Newsroom

Σε τιμωρό του Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί εφέτος ο Άρης! Τον έριξε ξανά στο καναβάτσο με 2-1, κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια στους Ερυθρόλευκους που δεν λένε να ορθοποδήσουν.

Ενός κακού, μύρια έπονται. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του φετινού Ολυμπιακού. Τρεις μέρες μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, οι «ερυθρόλευκοι»... κατάφεραν να χάσουν για δεύτερη φορά φέτος στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη -και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-1- μένοντας έτσι στους 63 βαθμούς και χάνοντας έδαφος για τη μάχη της 3ης θέσης με τον ΠΑΟΚ.

Η θλιβερή «ερυθρόλευκη» άμυνα έκανε πάλι τα... θαύματά της, αρχικά καταφέρνοντας να φάει γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ (36' Πάλμα), ένα κόρνερ που είχε παραχωρηθεί με «τσαφ» του Μπα χωρίς πίεση. Στη συνέχεια, μετά από αρκετές... προσπάθειες για να χαρίσει στον Άρη και το δεύτερο γκολ, τελικά το κατάφερε ο ίδιος παίκτης, ο Μπα. Έκανε δεύτερο «τσαφ» στην μικρή περιοχή στο 65' και έστρωσε σε κενή εστία το 2-0 στον Νταμπό. Το μόνο που κατάφεραν οι Πειραιώτες ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 στο 70', με πέναλτι του Μπακαμπού.

Συνολικά κάκιστη εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους σε όλα τα επίπεδα, με σχεδόν μηδενική επιθετική δημιουργία. Καλύτερος συνολικά ο Άρης που εκμεταλλεύθηκε τα «δώρα» του αντιπάλου, ήταν σοβαρός αμυντικά, είχε πλάνο στην επίθεση με το να «χτυπά» το αργό και προβληματικό κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού και έτσι έφτασε στο «τρίποντο» που πλέον τον στέλνει στο +7 από τον Βόλο και του εξασφαλίζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την 5η θέση.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ντουκουρέ, Νταμπό (89' Ενκουλού), Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (76' Καμάτσο), Καμαρά (89' Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (58' Ιτούρμπε).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ (86' Ραμόν), Κασάμι (59' Χουάνγκ), Εμβιλά, Βρουσάι (74' Βαλμπουενά), Φορτούνης, Μασούρας (58' Μπιελ), Μπακαμπού (86' Ελ Αραμπί).

ειδήσεις τώραSuperLeagueΑρηςΟλυμπιακός