Αθλητισμός|08.03.2019 17:59

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σερβίς απόψε στο διπλό με το μυαλό στον «κακό δαίμονα»

Κώστας Ασημακόπουλος

Αντίστροφα μετράει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να μπει στο πρώτο Μάστερς 1000 της χρονιάς στο BNP Paribas Open στο Ιντιαν Γουέλς των ΗΠΑ. Ο Τσιτσιπάς που είνα νο9 του ταμπλό και νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου στις 21.00 θα αντιμετωπίσει τον 18χρονο Καναδό Φέλιξ Αλιασίμ που θεωρείται επίσης ένα ανερχόμενο αστέρι του παγκοσμίου τένις.Ο Τσιτσιπάς προέρχεται από ένα επιτυχημένο σερί σε Μασσαλία και Ντουμπάι που ήταν κάτοχος και φιναλίστ.

Ο ταλαντούχος Καναδός Αλισίμ πριν από δύο εβδομάδες είχε φτάσει μέχρι τον τελικό τουρνουά του Ρίο όπου ηττήθηκε από τον Σέρβο Λάσλο Τζέρε, ενώ τείνει να εξελιχθεί σε κακό... δαίμονα του Τσιτσιπά.

Ο 'Ελληνας τενίστας πάντως δεν έχει καλή παράδοση κόντρα στον Καναδό αφού έχει συναντηθεί μαζί του τρεις φορές στην κατηγορία junior και μετράει ισάριθμες ήττες.

Επίσης ο Φέλιξ Αλιασίμ μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο Masters της χρονιάς κερδίζοντας τον Κάμερον Νόρι 6-3, 6-2, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Με τον Κούλχοφ στο διπλό

Πάντως οι υποχρεώσεις του Τσιτσιπά στο τουρνουά αρχίζουν απόψε στις 21.00 ώρα Ελλάδας καθώς θα αγωνιστεί στο διπλό με συμπαικτη τον Ολλανδό Βέσλεϊ Κούλχοφ και θα αντιμετωπίσουν ένα από τα καλύτερα ζευγάρια στον κόσμο, τους Λούκας Λουμπότ και τον Μαρτσέλο Μέλο.

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε νωρίς από το Ιντιαν Γουέλς. Γνώρισε την ήττα από την αμερικανίδα Κριστίνα Μακ Χάλε με 7-5, 6-0 και αποχώρησε νωρίς από την Καλιφόρνια.