Αθλητισμός|29.04.2023 23:35

Μεγάλη νίκη Τσιτσιπά με ανατροπή σε τρομερό ματς με τον Τιμ στη Μαδρίτη!

Newsroom

Ο αναγεννημένος Ντομινίκ Τιμ έκανε καταπληκτικό παιχνίδι αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς άγγιξε το τέλειο στα δύο τελευταία σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Madrid Open.

Μετά από ένα μεγάλο ματς διάρκειας 2 ωρών και 19 λεπτών, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας λύγισε με 3-6, 6-1, 7-6(5) τον 28χρονο Αυστριακό και τη Δευτέρα (1/5) έκλεισε ραντεβού στον τρίτο γύρο με τον Αργεντινό Σεμπαστιάν Μπάες.

Ο Τιμ αιφνιδίασε τον Τσιτσιπά που είχε προβλήματα και στο σερβίς του στο πρώτο σετ με αποτέλεσμα να χάσει με 6-3. Όμως στο δεύτερο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν ισοπεδωτικός κυριαρχώντας με 6-1.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ κι η μάχη ήταν μεγάλη και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εκεί όμως ο Τσιτσιπάς ήταν πιο ψύχραινος και πανηγύρισε την πρόκριση απέναντι σε έναν παίκτη που πριν από μερικά χρόνια φάνταζε ως ο πλέον υποσχόμενος μετά τους Big3 (έχει κερδίσει και Grand Slam) αλλά οι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο 93 αλλά δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

ΤένιςΣτέφανος ΤσιτσιπάςΜαδρίτη ATPειδήσεις τώραΝτομινίκ Τιμ