Αθλητισμός|01.05.2023 20:24

Απίστευτο κι όμως... Ναπολιτάνικο: Οι οπαδοί της Νάπολι προκάλεσαν σεισμό 2 Ρίχτερ στο γκολ του Ολιβέρα!

Newsroom

Οι οπαδοί της Νάπολι μπορεί να μην πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη Κυριακή (30/4) αλλά έναν σεισμό τον προκάλεσαν. Δεν το έκαναν μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, κατά τη στιγμή που ο Ολιβέρα άνοιξε το σκορ στο ματς με τη Σαλερνιτάνα, οι σεισμογράφοι κατέγραψαν έναν σεισμό μεγέθους 2 Ρίχτερ με επίκεντρο το στάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα

Όλη η Νάπολη βρισκόταν στο... πόδι από νωρίς την Κυριακή καθώς το γήπεδο ήταν κατάμεστο, ενώ χιλιάδες οπαδοί βρίσκονταν και περιμετρικά του γηπέδου. Όλη η πόλη άλλωστε ζει και αναπνέει για έναν τίτλο που περιμένει απ' το 1990! Μόλις λοιπόν ο Ολιβέρα σκόραρε δίνοντας το προβάδισμα στους Παρτενοπέι, η Νάπολη ταρακουνήθηκε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι οποίοι εξήγησαν το φαινόμενο, «το κυρίαρχο στοιχείο είναι τα άλματα των φιλάθλων στις εξέδρες: είναι σαν κατά μέσο όρο, τη στιγμή ενός γκολ, ένας φίλαθλος να κάνει δύο άλματα σε ένα δευτερόλεπτο».

Όσο για τον τίτλο; Μπορεί να περιμένει μερικές ημέρες καθώς η Νάπολι απλώς χρειάζεται έναν βαθμό στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές για να σηκώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Το γκολ του Ολιβέρα

σεισμόςειδήσεις τώραSerie AΝάπολι