Μπαρτσελόνα: Εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ισπανικό πρωτάθλημα σε περίπτωση τιμωρίας για την υπόθεση Νεγκρέιρα!
NewsroomΔημοσίευμα «βόμβα» της καταλανικής εφημερίδας Sport αποκαλύπτει ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει μακριά από την Ισπανία, αλλά και από την Ευρώπη εφόσον τιμωρηθεί από τις εγχώριες αρχές και από την UEFA για την υπόθεση με τις πληρωμές στον αρχιδιαιτητή!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Sport, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα παραμένουν αισιόδοξοι σχετικά με την περιβόητη υπόθεση Νεγκρέιρα, που αφορά τις πληρωμές των Μπλαουγκράνα στον πρώην αρχιδιαιτητή. Πρόκειται για υπόθεση που δεν ερευνά μόνο η ισπανική δικαιοσύνη, αλλά και η UEFA, γεγονός που απειλεί μάλιστα να αφήσει τους Καταλανούς εκτός των διασυλλογικών διοργανώσεών.
Πριν από δύο εβδομάδες ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, συναντήθηκε με τον ομόλογό του της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, και υπάρχει η ελπίδα ότι τελικά δεν θα επιβληθούν κυρώσεις. Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται πως προετοιμάζονται και για το κακό σενάριο. Όπως μετέδωσε η καταλανική τηλεόραση, έχει γίνει εσωτερική έρευνα για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος η Μπαρτσελόνα σε διασυλλογική διοργάνωση εκτός Ευρώπης, πιθανότατα στην Ασία, αν υπάρξει τιμωρία!
Όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για κάτι δύσκολο να συμβεί καθώς ενδεχομένως μόνο φιλικά παιχνίδια θα μπορούσαν να οριστούν σε πρώτη φάση για να υπάρξουν έσοδα. Στο ίδιο ρεπορτάζ μεταδόθηκε ότι έχει εξεταστεί από τους Μπλαουγκράνα και το ενδεχόμενο να φύγει η Μπαρτσελόνα από το ισπανικό πρωτάθλημα και να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή λίγκα σε περίπτωση που τιμωρηθεί στην Ισπανία! Βεβαίως ,οποιαδήποτε απόφαση για κάτι τέτοιο θα πρέπει να ληφθεί από τα μέλη της Μπαρτσελόνα.
Πηγή: SDNA
- Γρίφος η τύχη του Λαριτζανί: Διαψεύδει τον θάνατό του το Ιράν - Νέοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
- Νέα προθεσμία πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του Κλεομένη - «Υπάρχει ομερτά» καταγγέλλει η οικογένεια του 20χρονου
- Αφού δηλητηρίασε τον σύζυγό της, έγραψε παιδικό βιβλίο για το πένθος: Η ιστορία της «μαύρης χήρας», Κούρι Ρίτσιν
- Σκάνδαλο στα social media μετά τα Όσκαρ 2026: Σκουπίδια στο Dolby Theatre και αντιδράσεις για υποκρισία των σταρ