Αθλητισμός|02.05.2023 22:15

Η Παρί τιμώρησε τον Λιονέλ Μέσι για το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία - Εκτός ομάδας για δύο εβδομάδες!

Newsroom

Δεν τη γλίτωσε τελικά ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία δίχως να έχει άδεια απ' τον προπονητή του, τίθεται εκτός ομάδας για δύο εβδομάδες!

Ο Μέσι ζήτησε την άδεια του Κριστόφ Γκαλτιέ για να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για εμπορικούς σκοπούς μετά την ήττα από τη Λοριάν, ο προπονητής της Παρί του αρνήθηκε θέλοντας να δείξει ότι δεν έχει προνομιακή μεταχείριση κι εκείνος τον αγνόησε.

Την επομένη του αγώνα απουσίασε απ' την προπόνηση μολονότι δεν είχε άδεια απ' τον σύλλογο. Σύμφωνα με πληροφορίες του RMC η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας τιμώρησε τον 35χρονο σούπερ σταρ και θα τον αφήσει εκτός ομάδες για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Συνεπώς ο Μέσι δεν θα αγωνιστεί στα ερχόμενα ματς με Τρουά (7/5, εκτός) και Αζαξιό (13/5, εντός).

Παράλληλα πάντως, το εν λόγω επεισόδιο δείχνει και την απόσταση που υπάρχει πλέον μεταξύ των δύο πλευρών. Ήδη ο Μέσι φαίνεται ότι προετοιμάζει την αποχώρησή του απ' το Παρίσι και την επιστροφή του στη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα.

ειδήσεις τώραΠαρί Σεν ΖερμένΛιονέλ ΜέσιΣαουδική ΑραβίαLigue 1ΚΡΙΣΤΟΦ ΓΚΑΛΤΙΕ