Αθλητισμός|03.05.2023 01:40

Άνετη πρόκριση του Τσιτσιπά στα προημιτελικά της Μαδρίτης

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης με 2-0 σετ (6-3, 6-1).

Σε λιγότερο από μία ώρα και ένα τέταρτο ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μία άνετη νίκη επί του Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες με 2-0 σετ (6-3, 6-1), παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στα προημιτελικά του Madrid Open εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Πετυχαίνοντας επτά breaks στην αναμέτρηση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε περίπατο στον κεντρικό κορτ του τουρνουά της Μαδρίτης και πέρασε στην προημιτελική φάση. Στο πρώτο σετ, ο Έλληνας αθλητής ξεκίνησε με δύο break points, ωστόσο ο Ισπανός βρήκε τις απαντήσεις και κράτησε το σερβίς του. Οι δύο αθλητές με το σκορ 1-1 στα games, ξεκίνησαν ένα σερί με breaks, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να διατηρεί το δικο του σερβίς και να κάνει το 5-3. Στη συνέχεια πέτυχε ακόμα ένα break και έκλεισε το set με σκορ 6-3.

Στο επόμενο σετ, ο Στεφ ξεκίνησε ιδανικά παίρνοντας... αέρα δύο games (2-0). Όμως, ο Μιράγες κατάφερε και μείωσε προσωρινά με break (2-1). O Έλληνας απάντησε με το ίδιο «νόμισμα» στον αντίπαλό του και με ακόμη δύο breaks έδωσε στον αγώνα διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο τέλος κράτησε το σερβίς του, κάνοντας το 6-1 στα games, τελειώνοντας το ματς με 2-0 σετ.

ΤένιςΣτέφανος ΤσιτσιπάςΜαδρίτη ATPειδήσεις τώρα