Αθλητισμός|02.05.2023 23:58

Premier League: Πήρε το λονδρέζικο ντέρμπι η Άρσεναλ και πάτησε ξανά κορυφή - Δίχως τέλος ο κατήφορος για Τσέλσι

Newsroom

Η Άρσεναλ παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου στην Premier League. Οι Κανονιέρηδες κυριάρχησαν ολοκληρωτικά της Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου με 3-1 και επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας δύο βαθμούς διαφορά απ' τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχει δύο ματς λιγότερα (Βαθμολογία: Άρσεναλ 78, Σίτι 76). Όσο... ζουν ελπίζουν όμως ο Μικέλ Αρτέτα και οι παίκτες του.

O Όντεγκααρντ άνοιξε το σκορ στο 18' για τους Κανονιέρηδες και σκόραρε για δεύτερη φορά στο 31' (και στις δύο περιπτώσεις μετά από ασίστ του Τσάκα) προσφέροντας από νωρίς ασφάλεια στην ομάδα του που πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ζεσούς στο 35' για το 3-0. To μόνο που πέτυχε η Τσέλσι ήταν να μειώσει με τον Μαντουέκε στο 65' για το τελικό 3-1.

O αγωνιστικός κατήφορος δεν έχει τελειωμό για την Τσέλσι που υπέστη την πέμπτη σερί νίκη της, ενώ δεν έχει νικήσει στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της. Οι Μπλε βρίσκονται στη 12η θέση με 39 βαθμούς κι έχουν εννέα βαθμούς περισσότερους απ' τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Σημειωτέον ότι η Άρσεναλ έχει διπλάσιους πόντους απ' την Τσέλσι!

Premier LeagueΑρσεναλειδήσεις τώραΤσέλσι