Ήττα και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά απ' τον 33χρονο Στρουφ στη Μαδρίτη!
NewsroomΟ 33χρονος Γιαν Λέναρντ Στρουφ, ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 65 της παγκόσμιας κατάταξης, έβαλε δύσκολα στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Masters της Μαδρίτης.
Ο Γερμανός τενίστας αντιστάθηκε σθεναρά, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και η ευκαιρία χάθηκε για έναν ημιτελικό απέναντι στον Καράτσεφ μαζί με την προοπτική ενός τελικού. Ο μαχητικός Στρουφ, ο οποίος επικράτησε 2-1 σετ (7-6, 5-7, 6-3) έπειτα από δυόμισι ώρες, φτάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό Masters!
Το πρώτο σετ ήταν πολύ κλειστό και ισορροπημένο με τους δυο παίκτες να κρατούν το σερβίς τους μέχρι τέλους. Η λύση δόθηκε στο τάι μπρέικ, όπου όμως, ενώ ο Τσιτσιπάς είχε το πάνω χέρι καθώς απέκτησε σημαντικό προβάδισμα με 4-1, δέχθηκε έξι στους τελευταίους επτά πόντους και έχασε το σετ με 7-5.
Στο δεύτερο σετ όμως απάντησε με το ίδιο νόμισμα στον αντίπαλό του. Μέχρι το 5-5 αμφότεροι κυριαρχούσαν με άνεση στο σερβίς τους όμως ο Έλληνας πρωταθλητής βρήκε το πρώτο μπρέικ στο ματς για το 6-5 προτού τελειώσει το σετ με 7-5.
Στο τρίτο σετ ο Στρουφ πέτυχε το καίριο μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ για το 3-1 προτού πάρει προβάδισμα με 4-1. Ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να απαντήσει και έχασε το σετ με 6-3, γνωρίζοντας την ήττα και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Masters της Μαδρίτης.
- Financial Times: Στα 3,1 δισ. ευρώ το κόστος από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα και άλλες 4 ευρωπαϊκές χώρες
- Ατελείωτη μάχη με τις φλόγες στη Δυτική Αττική, Αναζωπύρωση στην Κεφαλονιά - Live όλες οι εξελίξεις
- Αδιανόητο: Λεηλάτησαν αυτοκίνητα πυροσβεστών που επιχειρούσαν στις φωτιές - Πήραν ακόμα και τις ζάντες
- ΗΠΑ: Σπάνε AI κάμερες γιατί (μεταξύ άλλων) αστυνομικός τις χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τον σύντροφό της