Αθλητισμός|05.05.2023 15:40

Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε στη Ρέξαμ: Ο Ρέινολντς κι ο ΜακΕλένι έκαναν δώρο στους παίκτες μυθικό τετραήμερο ταξίδι στο Λας Βέγκας!

Newsroom

Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε! Η Ρέξαμ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη National League, πανηγύρισε μια ιστορική άνοδο στην League Two και το πάρτι δεν σταματά. Οι χολιγουντιανοί ιδιοκτήτες της ομάδας Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλένι είδαν την επένδυσή τους να φέρνει αποτελέσματα μετά από δυόμισι χρόνια και θέλησαν να προσφέρουν ένα ξεχωριστό δώρο στους ποδοσφαιριστές που έκαναν πραγματικότητα το... ακατόρθωτο. Ήδη πάντως είχαν δώσει κι ένα πριμ 200.000 λιρών!

Οι δυο ηθοποιοί όμως θέλησαν να προσφέρουν και διασκέδαση. Για το λόγο αυτό έκλεισαν ένα μοναδικό ταξίδι αναψυχής τεσσάρων ημερών στο Λας Βέγκας για όλη την ομάδα με τα έξοδα πληρωμένα! Τόσο ξετρελαμένοι είναι με τον ιστορικό θρίαμβο της Ρέξαμ. Άλλωστε, τώρα που... γλυκάθηκαν δεν κρύβουν ότι ονειρεύονται ακόμα και παρουσία στην Premier League! Το ίδιο και οι παίκτες που δεν πιστεύουν αυτό το οποίο ζουν. Όπως και το ονειρεμένο ταξίδι στο Βέγκας. O πρώτος σκόρερ της ομάδας Πολ Μόλιν αποκάλυψε ότι ο Ρέινολντς και ο ΜακΕλένι τους έστειλαν το εξής μήνυμα: «Αφήστε τις κάρτες σας στο σπίτι»! και πρόσθεσε με χιούμορ: «Ένα μέρος μου δεν θέλει να πάω στο ταξίδι γιατί μπορεί έχω πεθάνει μέχρι το τέλος». Φυσικά και πήγε...

Η αποστολή της Ρέξαμ που έμοιαζε με σχολική εκδρομή, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ταμπλόιντ, έφτασε στο Λας Βέγκας την Πέμπτη (4/5) έχοντας κάνει προηγουμένως μια στάση στο Σαν Φρανσίσκο.

Στο Βέγκας η υποδοχή ήταν μεγαλοπρεπής και εντυπωσιακή καθώς οι πρωταθλητές της National League -της πέμπτης κατηγορίας στην Αγγλία- έγιναν δεκτοί σαν πρωταθλητές του Super Bowl!

Η αποστολή διαμένει στο πολυτελές και επιβλητικό Mandalay Bay Hotel, ενώ στη συνέχεια δείπνησε σε ένα μοντέρνο κινέζικο εστιατόριο στο MGM Grand Hotel. Η νύχτα είχε και συνέχεια, καθώς η ομάδα διασκέδασε στο φημισμένο κλαμπ Hakkasan. Εκεί υπήρξε θερμή υποδοχή με ουαλικές σημαίες και μηνύματα για τους πρωταθλητές! Το ξέφρενο πάρτι μόλις είχε αρχίσει...

ειδήσεις τώραΡάιαν ΡέινολντςΡέξαμΛας Βέγκας