Αθλητισμός|31.01.2021 21:08

Ολυμπιακός: Έξω Τουρέ και «Φέτφα», πάει με βασικό τον Χασάν

Newsroom

Πορτογάλος προπονητής άφησε τελικά εκτός αποστολής τους Γιάγια Τουρέ και Γιάννη Φετφατζίδη, ενώ συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος πάει ακόμη και για βασικός!

Η εξήγηση για τους Τουρέ και Φετφατζίδη ήταν για κάποιους αναμενόμενη, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα με ίωση κι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Όσο για τον «Φέτφα» δείχνει να μην πατάει καλά έπειτα από τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο ΟΑΚΑ, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς και η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να τον... ηρεμήσει.

Στην αποστολή που ταξίδεψε το απόγευμα του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε, Χασάν, Μάνος.

Για την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με κανονικό σέντερ φορ από τη στιγμή που ο Αιγύπτιος Χασάν, ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από την Εθνική του ομάδα και τον κράτησε εκτός «ερυθρόλευκης» δράσης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός όχι απλά κάλυψε το χαμένο έδαφος και προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες, αλλά δείχνει κι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη στην άμυνα και του Μπουχαλάκη στον άξονα. Για τη θέση δίπλα του, ο Νάτχο έχει προβάδισμα από τους Γκιλιέρμε, Καμαρά, ενώ ως 10άρι θα παίξει ο Κώστας Φορτούνης. Για τα δύο άκρα της επίθεσης φαβορί είναι οι Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος με αουτσάιντερ τον Ναουέλ που σκόραρε στο ματς Κυπέλλου της Πάτρας.

Περιττό να αναφέρουμε ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που χάθηκαν πόντοι χθες από ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ώστε να καλυφθεί έδαφος στο δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. 

ΑρηςΑχμέντ ΧασάνΟλυμπιακός